Φανέλα…  Dendias δώρισαν στον Δένδια στη Λιβύη – Θερμή υποδοχή στον ΥΠΕΞ 

Σε γήπεδο για πρόσφυγες που χρηματοδότησε την ανακατασκευή του η Ελλάδα  

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη συμμετοχή του Ν. Δένδια στη Σύνοδο Υπουργών στη Λιβύη και τη συνάντηση του Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Χ. Ακάρ

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη Λιβύη. Όχι μόνο στο «ματς» στη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου συμμετείχε η Ελλάδα παρά τη «φιλότιμη προσπάθεια» της Τουρκίας να την αποκλείσει, όπως δήλωσε ειρωνικά ο ΥΠΕΞ, αλλά και στο..  γήπεδο, στην κυριολεξία.  

Υποδοχή Νίκου Δένδια σε γήπεδο στη Λιβύη

Θερμή υποδοχή του Νίκου Δένδια σε γήπεδο στη Λιβύη, την ανακατασκευή του οποίου χρηματοδότησε η Ελλάδα (Φωτογραφία: Υπουργείο Εξωτερικών)   

    Δένδιας: Η Ελλάδα επιστρέφει στη Λιβύη παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας  

Ο Ν. Δένδιας επισκέφθηκε συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Δήμο Abusliem, στον οποίο η Ελλάδα στηρίζοντας την ανοικοδόμηση της χώρας χρηματοδότησε την ανακατασκευή του στο πλαίσιο προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες “Sport for Peace”.

 Εκεί οι νεαροί αθλητές του δώρισαν  και φανέλα με το όνομά του και για την ακρίβεια φανέλα που έγραφε Dendias με λατινική γραφή και τον αριθμό 10, όπως και φανέλα της Εθνικής Ελλάδος!  

Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας δώρο στον Νίκο Δένδια στη Λιβύη  

Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας δώρο στον Νίκο Δένδια στη Λιβύη (Φωτογραφία: Υπουργείο Εξωτερικών)

 

Στη Λιβύη ο Νίκος Δένδιας: Στο τραπέζι της Συνόδου ασφάλεια και οικονομία

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top