«Πονοκέφαλος» για την Τουρκία τα 24 ελληνικά Ραφάλ

78η επέτειος απελευθέρωσης Καστελόριζου

Τα... 24 Ελληνικά Ραφάλ έγιναν πρώτο θέμα στα Τουρκικά Μέσα, με την φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ να προσπαθεί να "χρυσώσει το χάπι" στους αναγνώστες παρουσιάζοντας την είδηση ως εξής: 

«Ο φόβος για την Τουρκία, αύξησε τον αριθμό μαχητικών Rafale σε 24» 

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Εντυπωσιακή νατοϊκή άσκηση- μήνυμα επιχειρησιακής ετοιμότητας

Όσο οι Τούρκοι εκδήλωναν την αμηχανία τους, εμείς "σαρώναμε" τα νερά, δυτικά της Κρήτης. Πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού, ένα Ελικόπτερο S-70B και μαχητικά F-16, έστειλαν μήνυμα μαχητικής ικανότητας, με την Νατοϊκή άσκηση "DYNAMIC GUARD 21-II".

78η επέτειος απελευθέρωσης Καστελόριζου

Η Ελλάδα θωρακίζεται απ' άκρη σ' άκρη! Μήνυμα ισχυρής παρουσίας στο ακριτικό Καστελόριζο, ανήμερα της 78ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού, έστειλαν ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. 

«Δε  βρισκόμαστε σε μία εσχατιά της Ελλάδας από αυτό ακριβώς στο σημείο από όπου αρχίζει η Ελλάδα. Σπουδαίο για εμάς και τιμή μας να ερχόμαστε σε επαφή μ’ αυτό τον τόπο, τους ακρίτες του και ένα σημείο όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά δυνατά» δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Πέταξαν με ΣΙΝΟΥΚ, είδαν από ψηλά την «γαλανόλευκη πλαγιά»  του νησιού, έδωσαν το παρόν στον αγιασμό της Σαντραπείας Αστικής Σχολής 

«Γνωρίζουμε το γιατί…υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος. Γνωρίζουμε και το πώς με τα σχέδια, την οργάνωση και την αποτρεπτική ικανότητα που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να διαφυλάξουν την κυριαρχία και την ελευθερία των Ελλήνων» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Ο Εξοπλιστικός «πυρετός» της Ελλάδας στρίμωξε τον Ερντογάν

Η εξοπλιστική μας θωράκιση και η επιχειρησιακή μας ετοιμότητα κάνουν τον Ερντογάν να στρέφεται προς την Ανατολή! Υπόσχεται στρατιωτικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας... εκτός το Αιγαίο!


«Έχουμε μεγάλες ευθύνες. Όπως στο Αφγανιστάν, όπως στο Αζερμπαϊτζάν, όπως στη Λιβύη. Δόξα σοι έχουμε τη δυνατότητα  να αναλάβουμε τέτοιες ευθύνες» δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για "ψεύτικες υποσχέσεις" και τον πιέζει να ασχοληθεί με το προσφυγικό. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top