Μητσοτάκης για Λευτέρη Πετρούνια: «Μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά»

Τα συγχαρητήρια του στον Λευτέρη Πετρούνια έδωσε και ο Αλέξης Τσίπρας

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Λευτέρη Πετρούνια αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Λευτέρης Πετρούνιας: Αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο στις κόρες του

Ο "Άρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχαρητήρια @Petrounias_E! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη! 🇬🇷 #Tokyo2020 pic.twitter.com/XMY7BB5Vrd

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 2, 2021

« Ο "'Αρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική στιγμή μόλις κατέβηκε από τους κρίκους

Αλέξης Τσίπρας: Τα συγχαρητήρια για τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Μίλτο Τεντόγλου

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter. Υπογράμμισε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας «είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει».

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον χρυσό ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου: «Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα». 

Μίλτος Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Ολυμπιονίκη


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top