Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ για τη φωτογραφία σε γλέντι χωρίς μάσκα

Ο Χρήστος Κέλλας είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον Μάρτιο του 2020

Ο Χρήστος Κέλλας

Απάντηση στα δημοσιεύματα, που τον έδειχναν να συμμετέχει σε γλέντι χωρίς μάσκα, έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Για το δημοσίευμα του Documento και όσους το αναπαράγουν. Ανθρώπινη στιγμή, σε σπίτι αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…».

Για το θέμα είχε εκδώσει αιχμηρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι "άριστοι " της Ν.Δ.».

Δωρητής αντισωμάτων ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Κέλλας

Ο κ. Κέλλας είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον Μάρτιο του 2020.

«Εκανα το τεστ καθαρά από τύχη. Είχα μόνο την Πέμπτη πυρετό», είχε πει τότε.

«Δεν ξέρω πώς νόσησα. Εχω έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο αλλά δεν ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα. Πήγα μόνο σε ένα νοσοκομείο. Πήγα να κάνω το τεστ μόνο και μόνο επειδή έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Δεν ταξίδεψα στο εξωτερικό», είχε εξηγήσει ο βουλευτής.

Η επίμαχη φωτογραφία:

Χρήστος Κέλλας γλέντι

Απάντηση στα δημοσιεύματα, που τον έδειχναν να συμμετέχει σε γλέντι χωρίς μάσκα, έδωσε ο Χρήστος Κέλλας / Πηγή φωτογραφίας: documentonews.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top