To συγκινητικό βιβλίο του Γιώργου Πατούλη για τη μητέρα του

Ο Περιφερειάρχης Αττικής γράφει και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έγραψε ένα συγκινητικό βιβλίο για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τη στενή σχέση αγάπης με την μητέρα του.

«Είναι μία ξεχωριστή μέρα για μένα σήμερα, διότι την ημέρα που με γέννησε η μητέρα μου, σήμερα παρουσιάζουμε το δικό της βιβλίο, της ηρωίδας μητέρας μου και θα έλεγα με αξίωσε ο θεός και όσοι με βοήθησαν, να παρουσιάσω κάποιες πλευρές της ζωής μας και βέβαια ότι χωρίς τις αξίες και τις προσπάθειες της δικής μου μητέρας, σήμερα ενδεχομένως να μην είχα πετύχει τίποτα... Της οφείλω ένα ευχαριστώ» ανέφερε ο κύριος Πατούλης. 

Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πατούλη, η οποία έγινε διαδικτυακά σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας. έδωσαν το παρόν και μίλησαν αγαπημένοι φίλοι του συγγραφέα και σύντροφοι των παιδικών του χρόνων.

 


«Παιδικές μνήμες, παιδικές διαδρομές. Αφετηρία έναρξης της σχέσης αυτής τα ταπεινά Πετράλωνα, μία γειτονιά αγαπημένη, λαϊκή που μας έδωσε εφόδια για την καλύτερη διαδρομή. Σημείο αναφοράς της φτωχής αυτής γειτονιάς η μητέρα Πατούλη» τόνισε ο ποινικολόγος κύριος, Θεόδωρος Μαντάς. 

Η δυναμική και ταυτόχρονα τρυφερή προσωπικότητα της Πόπη Κατελάνου, της  μητέρα του Γιώργου Πατούλη, αναδύεται γλαφυρά μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top