ΓΕΕΘΑ: Βγήκε η προκήρυξη για προσλήψεις 1.600 ΕΠΟΠ   

Για τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και το Νομικό Σώμα

στρατιώτες

Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Κικίλιας: Πόσες προσλήψεις έχουν γίνει στο ΕΣΥ - Με αποζημιώσεις η επίταξη

Συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στους τρείς Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, για το 2021.
Για την πλήρωση 1000 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς, δείτε την προκήρυξη εδώ: http://www.army.gr/el/proslipseis/proslipsi-epaggelmation-opliton. 

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: 1.300 προσλήψεις ειδικών φρουρών προβλέπει το ΦΕΚ

Για την πλήρωση 300 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/enimerosi-koinoy/item/14751-plirosi-300-theseon-epop-andron-gynaikon-sto-polemiko-naftiko-2021.html

Για την πλήρωση 280 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στην Πολεμική Αεροπορία, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://www.haf.gr/2021/03/prokiryxi-plirosis-diakosion-ogdonta-280-theseon-epaggelmation-opliton-ep-op-stin-polemiki-aeroporia/

Για την πλήρωση 20 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμων, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://geetha.mil.gr/prokiryxi-epop-sto-koino-nomiko-soma-ton-enoplon-dynameon/. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top