ΝΔ: Δικηγόρος του Τσίπρα o σύμβουλος του διαγωνισμού για τα βοσκοτόπια   

Συνεχίζεται η κόντρα μετά τη μήνυση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά δημοσιογρα

ΝΔ γραφεία

Συνέχεια στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αγωγή του Αλέξη Τσίπρα κατά δημοσιογράφων για το σπίτι που νοίκιασε στο Λαύριο και το ενοίκιο που κατέβαλλε, έδωσε  η ΝΔ,  η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της:        

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας έκανε αγωγή για δημοσιεύματα για το εξοχικό στο Σούνιο

Η ΝΔ υποστηρίζει συγκεκριμένα:  

Η απάντηση Κουρτάκη - Παπαχρήστου για την αγωγή του Τσίπρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τις πρωτοφανείς εξοντωτικές αξιώσεις κατά δημοσιογράφων, επιδίδεται στον γνωστό σε αυτόν πόλεμο λάσπης. 

Η στάση του άλλωστε απέναντι στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Και να ήθελε να την ξεχάσει κάποιος την υπενθυμίζει ο συνήγορος του κ. Τσίπρα που κατά σύμπτωση είναι ο ίδιος ο  νομικός σύμβουλος του δημοσίου για την εφαρμογή του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες στον περιβόητο διαγωνισμό των βοσκοτοπιών. Όσο για τη δήθεν βίλα του κ. Τσίπρα που αναφέρουν στην ανακοίνωση, θα ήταν καλύτερα να μιλήσουν για δήθεν ενοίκιο…». 

 

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Υπεράσπιση προσφέρει η ΝΔ  στους συκοφάντες του κ. Τσίπρα


Από την πλευρά του  ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στη ΝΔ   
 

«Δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ  έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια. 
 

Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης.
 

Ωστόσο μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις, θα ήμασταν περίεργοι να μας απαντήσουν:
 

Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία; 
 

Την κοστολογείτε φθηνότερα;
 

Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει;
 

Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;
 

Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε, δε θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα πόσα που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων».
 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top