Πέτσας για Κικίλια: «Διατηρεί τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε»

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στέλιος Πέτσας

Δύο ημέρες μετά το ΦΕΚ για τις αρμοδιότητες του υπουργού Υγείας και του υφυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επανήλθε στο θέμα, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αλλαγή δεδομένων στις αρμοδιότητες του Βασίλη Κικίλια.

Κικίλιας για Covid: Θα χαθούν άδικα ζωές επειδή κρατάμε τη μάσκα στο χέρι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για το θέμα του «κουρέματος» των αρμοδιοτήτων του.

Κικίλιας: Μας λένε για εμβόλιο από τέλη του ‘20

«Οι αλλαγές που έγιναν στις αρμοδιότητες των υφυπουργών Υγείας, ήταν επιβεβλημένες μετά την προσθήκη μιας νέας θέσης Υφυπουργού. Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διατηρεί τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε και τη συνολική εποπτεία, ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης έχει συντρέχουσες, ή από κοινού αρμοδιότητες, ενώ η Υφυπουργός κα Ζωή Ράπτη έχει τις αρμοδιότητες των θεμάτων Ψυχικής Υγείας. Ο Βασίλης Κικίλιας έχει σημαντικότατη συμβολή στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Ας μην προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν «κούρεμα αρμοδιοτήτων».  Καταλαβαίνουμε ότι αναζητούν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό ώστε να φύγουν τα φώτα από το δημόσιο μαλλιοτράβηγμα των στελεχών τους, αλλά ας σκεφθούν κάτι άλλο.  Ίσως μια νέα ανάρτηση του προέδρου τους», ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top