«Φουντώνουν» τα σενάρια για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ποια ονόματα προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες

Φουντώνει και πάλι το παρασκήνιο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αφορμή τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Σφίγγα» παραμένει πάντως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ονοματολογία να οργιάζει.

Στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι προστίθενται τις τελευταίες ώρες, εκείνα του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Ευάγγελου Αποστολάκη και του Νίκου Αλιβιζάτου.  

Στις συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε στην ανανέωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ η Φώφη Γεννηματά, αν και δεν έκανε καμία σχετική συζήτηση  με τον πρωθυπουργό, παραμένει στη θέση ενός κεντροαριστερού υποψήφιου για να δώσει το ΚΙΝΑΛ τη θετική του ψήφο. 

Συνάντηση Μητσοτάκη με πολιτικούς αρχηγούς

«Πρόσωπο από την παράταξή μας, που ήταν παρών στα χρόνια της κρίσης» ζήτησε να είναι ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και κατά τη σημερινή  συνεδρίαση στελεχών για τον προγραμματισμό δράσεων και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

«Όχι» εισέπραξε ο πρωθυπουργός και από τους δύο για τον νέο εκλογικό νόμο που χρειάζεται 200 ψήφους για να ισχύσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει την απλή αναλογική.

Ανακοινώθηκε ο νέος εκλογικός νόμος - Τι αλλάζει στο μπόνους των εδρών

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top