Και ο Θεοχαρόπουλος διορίστηκε μετακλητός στη Βουλή

Κι, όμως, καταγγέλλει την κυβέρνηση για αύξηση των μετακλητών

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή διορίστηκε ένας ακόμη πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ακολούθησε την ίδια διαδρομή, την ώρα μάλιστα που έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό και το κόστος των μετακλητών υπαλλήλων από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Τσίπρας πήρε τη Χατζηγεωργίου μετακλητή στο γραφείο του στη Βουλή

Ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε επιβραβευθεί για τη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και είχε εκλεγεί – ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ – με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, με τη θέση του υπουργού Τουρισμού και στη θέση του διευθυντή της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Θεοχαρόπουλος διορισμός σε Βουλή

Η απόφαση διορισμού του κ. Θεοχαρόπουλου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή 

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, όμως είναι πως, παρά την ιδιότητα του μετακλητού υπαλλήλου, ο κ. Θεοχαρόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος».

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ κόστισαν οι μετακλητοί επί ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στο Open, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό τέχνασμα» τις αποκαλύψεις για τους μετακλητούς επί ΣΥΡΙΖΑ, αν και ήταν βάσει στοιχείων και αριθμών: «Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης σε συνεργασία με την αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, κάτι που είναι ακατανόητο στον ελληνικό λαό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top