Αποθεώθηκε πάλι ο Καραμανλής: Επίσκεψη στον Λαγκαδά και την Καλαμαριά

Επισκέψεις του πρώην πρωθυπουργού για την υποστήριξη της ΝΔ

Κώστας Καραμανλής Λαγκαδάς

Εξαιρετικά θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή και οι πολίτες του Λαγκαδά, στο πλαίσιο των περιοδειών που ξεκίνησε στον νομό Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός, όπως είχε προαναγγείλει,  για την υποστήριξη της καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών, δύο ημέρες μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.      

Αποθεώθηκαν Κώστας Καραμανλής και Νατάσσα στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση Τσίπρα στον Καραμανλή για την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το voria.gr o κ. Καραμανλής έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία, όπου αστειεύτηκε με πολλούς πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον χαιρετίσουν. 

Έτυχε επίσης θερμής υποδοχής από τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιάννη Καραγιάννη και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, αλλά και από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης, Θωμά Βράνο και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο.

Αποθέωση για τον Κώστα Καραμανλή και στον Λαγκαδά  

Λίγο μετά ο πρώην πρωθυπουργός έκανε μια στάση σε κεντρικό καφέ, όπου όμως ήπιε μόνο ένα μικρό εμφιαλωμένο νερό, βγήκε πολλές selfies με διερχόμενους, επισκέφτηκε τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας και αναχώρησε για τον Σταυρό, όπου τον περίμεναν ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας  και κομματικά στελέχη. 

Selfies με τον Κώστα Καραμανλή στον Λαγκαδά

Χθες το  βράδυ ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, όπου επίσης έτυχε θερμότατης υποδοχής.

   

Θερμή υποδοχή για τον Κώστα Καραμανλή στην Καλαμαριά
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top