Το κεντρικό σποτ της ΝΔ για τις εκλογές: Αυτό είναι το σχέδιο

«Μετά από 10 δύσκολα χρόνια, είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα»

«Μετά από 10 δύσκολα χρόνια, τώρα είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία στο κεντρικό τηλεοπτικό της σποτ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από σήμερα στα κανάλια.

Με το σύνθημα «Ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα, ενωμένοι μπορούμε» η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως στις 26 Μαΐου έγινε η αρχή και «στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε».

Με αναφορές στη μείωση της φορολογίας, στα κίνητρα για επενδύσεις, σε νέες θέσεις εργασίας με καλύτερους μισθούς, την ασφάλεια, αλλά ισχυρή ανάπτυξη, η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει πως το σχέδιο είναι «να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τα βάρη του χθες».

«Καραμπόλες» και εκπλήξεις: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της ΝΔ - Όλη η λίστα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα όπλα της Πειραιώς για τον προεκλογικό αγώνα έχει ενταχθεί και το γνωστό –από τις «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές του 2015- hashtag #metonkyriako.

Υποψήφιοι με ΝΔ η σύντροφος του Παππά, ο Φύσσας και η… Παπακώστα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο σποτ, με σκηνές από ομιλίες του και συνομιλίες με πολίτες, είναι το «βαρύ πυροβολικό» του κόμματος στον προεκλογικό αγώνα, έχοντας ανοίξει πολύ την ψαλίδα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Star: Ο Πικραμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top