Τζανακόπουλος Vs Ζούλας με "πέτρα του σκανδάλου" τον Παππά!

Η ερμηνεία για «άδειασμα» του Παππά προκάλεσε διαδικτυακή «μονομαχία»

Δημήτρης Τζανακόπουλος Κωνσταντίνος Ζούλας

Κόντρα ξέσπασε στο ίντερνετ ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα, μετά τα όσα ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος κατά το σημερινό briefing των πολιτικών συντακτών, σχετικά με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και τις σχέσεις του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

«Fake news» λέει για τον Πετσίτη ο Τζανακόπουλος – Τι απαντά η Ν.Δ

«Δε γνωρίζω τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας,  με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να ερμηνεύει τη σχετική αναφορά  ως τήρηση αποστάσεων από τον  κ. Τζανακόπουλο.  

Επιμένει η κυβέρνηση: Η Novartis είναι ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο

 

Η ανάρτηση του κ. Ζούλα προκάλεσε την αντίδραση κυβερνητικού εκπροσώπου  ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: 

«Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top