Πλούσιο κοίτασμα φυσικού αερίου βρέθηκε στην ΑΟΖ της Κύπρου!

Εκνευρισμός στην Άγκυρα και χαμόγελα στη Λευκωσία

Πλατιά χαμόγελα προκαλούν στη Λευκωσία οι πληροφορίες ότι βρέθηκε πλούσιο κοίτασμα φυσικού αερίου στο στόχο «Γλαύκος» του οικοπέδου 10. Η νέα αυτή εξέλιξη προκαλεί πρόσθετο εκνευρισμό στην Άγκυρα.

Το κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ επικαλείται πηγές της ΕΧΧΟΝ ΜΟΒΙL, οι οποίες σκορπούν επιτέλους αισιοδοξία μετά την αρχική απογοήτευση για το στόχο «Δελφίνη». 

Τα στελέχη του αμερικανικού κολοσσού θα κάνουν επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

ΜΕ ΝΕΕΣ NAVTEX ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΓΚΥΡΑ

Οι Τούρκοι απαντούν δεσμεύοντας με NAVTEX τα οικόπεδα 10 και 7 της κυπριακής ΑΟΖ, για να κάνουν ασκήσεις με πυρά την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα 4 τουρκικά F-16 προχώρησαν σε 34 παραβιάσεις στο Αιγαίο, ενώ η Άγκυρα δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα τουρκικό F-16 να πετάει χαμηλά πάνω απο τη τουρκική φρεγάτα "Μπαρμπαρός", σε άσκηση που έγινε πριν λίγες μέρες στο Αιγαίο.

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μπαίνουν πλέον δυναμικά στο ενεργειακό παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο, απομονώνοντας τον Ερντογάν.
«Το Ισραήλ γίνεται ενεργειακή δύναμη. Το Ισραήλ είναι ανεξάρτητο και δεν εξαρτάται από κανέναν για τις ενεργειακές του ανάγκες» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.  

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μήνυμα ενότητας στα εθνικά μας θέματα έστειλε από το Ναύπλιο ο Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς επίκειται και η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν την Τρίτη στην Άγκυρα.

«Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι, ενώ η διχόνοια και ο διχασμός μας στοίχισαν ακριβά, ακόμη δε και κομμάτια του εθνικού μας κορμού» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top