Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δείγμα της καταστροφής που φέρνουν οι λαϊκιστές

Στο συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι ο πρόεδρος της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης ΕΛΚ

Ευρωπαϊκές πολιτικές για τη δημιουργία θέσεων εργασίας  ζήτησε από το συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ  κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για λαϊκισμό. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει στη δήλωσή του: 

 «Αν θέλετε να καταλάβετε τι σημαίνει όταν εκλέγεις λαϊκιστές, αρκεί να δείτε την Ελλάδα για να καταλάβετε τι καταστροφή φέρνουν. Η ελληνική οικονομία παραμένει στάσιμη τα τελευταία τρία χρόνια ενώ η Πορτογαλία αναπτύχθηκε με 10%. Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα είναι πιεσμένη, υπερφορολογημένη από μια αριστερή κυβέρνηση που χρησιμοποιεί τα έσοδα για να συντηρήσει ένα κράτος πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πρέπει».

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Κομισιόν  Γιούνκερ, τον Επίτροπο Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας Κατάινεν και  τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος Ισπανίας Κασάδο και στις 19.00 θα απευθύνει τη βασική του ομιλία.

Το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα εκλέξει τον υποψήφιο της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μεταξύ Μάνφρεντ Βέμπερ και Αλεξάντερ Σταμπ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top