Μητσοτάκης: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Τι δήλωσε για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών αλλά και των δημοτικών εκλογών

Τις προδιαγραφές των υποψηφίων του κόμματος στις εθνικές εκλογές περιέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πατρίδα του Αλέξη Τσίπρα, την  Άρτα, στην οποία πραγματοποίησε περιοδεία.  Ο πρόεδρος της ΝΔ  προέβλεψε ότι το αργότερο το Μάιο θα έχουμε εκλογές, ενώ όσον αφορά τα ψηφοδέλτια του κόμματος διευκρίνισε ότι όλοι οι νυν βουλευτές θα είναι αυτομάτως  υποψήφιοι.  

Για τους  υποψήφιους να είναι… υποψήφιοι βουλευτές  προειδοποίησε όμως ότι αξιολογούνται οι  συμπεριφορές τους και ότι εάν κάποιος  δηλώσει ότι έχει από τώρα την έγκριση τη δική του κόμματος για το ψηφοδέλτιο, θα «κοπεί» τελικά από τις λίστες.    

Για τους υποψήφιους στις  αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι  η Πειραιώς θα στηρίξει υποψηφίους για τις Περιφέρειες αλλά δεν θα δώσει «χρίσμα» για τους Δήμους, καθώς η ΝΔ δεν επιθυμεί να παρέμβει στις επιλογές της κάθε τοπικής κοινωνίας.  

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Πρώτο μας μέλημα αυτή τη στιγμή για αυτούς που ήδη έχουν βγει στη σύνταξη είναι να σιγουρευτούμε ότι δεν θα κοπούν άλλο οι συντάξεις» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε αγρότισσα  που τον ρώτησε  «τι σύνταξη θα προλάβουμε να πάρουμε;». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  επιτέθηκε στην κυβέρνηση και μίλησε για «αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να κάνει η χώρα και η οικονομία restart»

Απάντησε και στο Μέγαρο Μαξίμου που τον κατηγορεί για ακροδεξιά ατζέντα.  «Ο κ. Τζανακόπουλος είναι ακροδεξιός που συγκυβερνά με τον Καμμένο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.    

ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ άκουσε όλα τα παράπονα των πολιτών, με τους περισσότερους  να εστιάζουν στις οφειλές που έχουν στην εφορία. «Θα κάνουμε ρύθμιση 120 δόσεων. Θα είναι μια ανάσα μεγάλη για ανθρώπους σαν εσάς» τόνισε,  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top