Την άλωση του Αγίου Όρους επιχειρούν οι Ρώσοι

Παιχνίδια κατασκοπείας στη Βόρειο Ελλάδα και μάχη για την Αλεξανδρούπολη

(φωτογραφία από την επίσκεψη Πούτιν στο Άγιον Όρος) 

Το δικό τους Βατικανό στην ελληνική επικράτεια, θέλουν οι Ρώσοι να γίνει το Άγιο Όρος!  


Η αθωνική κοινότητα βοά για την επιχειρούμενη άλωση του Αγίου Όρους, μέσω ενός πακτωλού χρημάτων από το Πατριαρχείο Μόσχας, τον Πούτιν και τους ολιγάρχες που ορκίζονται στην παντοδυναμία του. 

ΡΩΣΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ

 «Ανέκαθεν η ρωσική  πολιτική και η θρησκευτική  προσπαθεί να δημιουργεί  ερείσματα και προγεφυρώματα στην ελληνική πολιτική. Όλο αυτό, τώρα είναι πιο έντονο διότι αναδιατάσσονται τα Βαλκάνια» επισημαίνει στο Star  o αναλυτής διεθνούς ασφάλειας Aθανάσιος Κοσμόπουλος. 

Οι Ρώσοι πρωταγωνιστούν σε ένα παιχνίδι μαύρου χρήματος και κατασκοπείας που ξεκινάει από τα ιερά δισκοπότηρα και καταλήγει σε δήμους και περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος. 

«ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ρώσοι και Αμερικάνοι θέλουν να αποκτήσουν το στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που βγαίνει σε διαγωνισμό σε 1,5 μήνα.

Κι αν οι Ρώσοι παίζουν υπόγεια, οι Αμερικανοί το κάνουν ανοικτά. 

Ο Αμερικανός Πρέσβης Τζάφρι Πάιατ επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη, ξεκαθαρίζοντας στους τοπικούς παράγοντες ότι οι Αμερικανοί θα πάρουν το λιμάνι και άρα πρέπει να τελειώσει κάθε δίαυλος επικοινωνίας με τους Ρώσους. Σε αντάλλαγμα αμερικανικές επενδύσεις θα πλημμυρίσουν την περιοχή. Τόσο ωμά και κυνικά…  

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ»

«Ήρθαμε και πάλι σήμερα εδώ στο λιμάνι προκειμένου να έχουμε μία ενημέρωση, για τα σχέδια της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, Είναι ένα φανταστικό περιουσιακό στοιχείο» δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ.  

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

Ποια είναι τα αμερικανικά σχέδια; Η μεταφορά  σχιστολιθικού αερίου για σπάσουν το μονοπώλιο των Ρώσων. Από κεί θα φεύγει μέσω Βουλγαρίας σε όλα τα ανατολικά Βαλκάνια έως τις Βαλτικές χώρες. 

Η Ουάσιγκτον πιέζει. Η Μόσχα δεν θα το καταπιεί τόσο εύκολα. Η μάχη των γιγάντων πάνω από την Ελλάδα, μόλις αρχίζει...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top