Κ.Μητσοτάκης: Φανέλες, selfies και πολιτικά σχόλια στη ΔΕΘ

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ όταν βρέθηκε στο περίπτερο του  ΑΠΕ Ειδήσεων

Τα περίπτερα της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ήταν μια περιήγηση  που περιελάμβανε  εικονική πραγματικότητα, πολιτικά καρφιά, ποδόσφαιρο αλλά και ασκήσεις ετοιμότητας για τους  υποψηφίους βουλευτές του. 

Μετά τη χθεσινή πολιτική αντιπαράθεση που μετέδωσε το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων για συμφωνία με τους θεσμούς και η οποία διαψεύστηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν βρέθηκε σήμερα  στο περίπτερο του  ΑΠΕ Ειδήσεων, δεν απέφυγε το πολιτικό υπονοούμενο. 

«Καλημέρα σας! Πολύ ωραία τα βλέπουμε τα πράγματα με τον Τσίπρα»

Τα πολιτικά σχόλια δεν έλειψαν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ. «Βλέπω τις τριπλές κάμερες σε σχέση με πέρυσι». Πρόεδρος HELXPO Τάσος Τζήκας: «αυτό κάτι δείχνει πρόεδρε».

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το περίπτερο των  Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού  ήταν αυτό που όχι μόνο εντυπωσίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά του έδωσε και ιδέες.

«Αυτή είναι μια πολύ ωραία άσκηση που πρέπει να βάλω στους υποψήφιους βουλευτές μας» 

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του είχε μια απρόβλεπτη συνάντηση με την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη. Στο περίπτερο του Άρη πήρε το χρίσμα αλλά και τη φανέλα του goalkeeper.

Από την κίτρινη φανέλα με το νούμερο 1 πήγε κατευθείαν στη  γαλάζια φανέλα με το 110, όσα και τα χρόνια που είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ηρακλής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Συνομίλησε με νεαρούς gamers ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα σύντομο ταξίδι στην εικονική πραγματικότητα φορώντας τα ειδικά γυαλιά. Μάλιστα του έκαναν και δώρο και ένα πακέτο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΚΑΦΕΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ SELFIE ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ όπου βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια χαλαρή βόλτα για καφέ, κουβέντα και selfie. 
Απόψε το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ με κεντρικό σύνθημα «μπορούμε» θα κάνει την καθιερωμένη ομιλία στο Βελίδειο όπου θα ξεδιπλώσει το όραμα και το σχέδιό του για την Ελλάδα της νέας εποχής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top