Mε πεσμένα τα «φτερά» εμφανίστηκε ο Τσαβούσογλου μπροστά στον Κοτζιά

Με την πλάτη στον τοίχο η Τουρκία – Δέχεται επικρίσεις από ΗΠΑ και Ευρώπη για την επιθετική ρητορική της

Με πεσμένα τα φτερά εμφανίστηκε ο Τσαβούσογλου μπροστά στον Κοτζιά. Αιτία οι επικρίσεις που δέχτηκε ο τούρκος αξιωματούχος από ΗΠΑ και Ευρώπη για την επιθετική τους ρητορική απέναντι στη χώρα μας.

Ο Ερντογάν εμφανίζεται στην πρώτη επίσημη προεκλογική ομιλία στη Σμύρνη σαν σούπερ σταρ πάνω στη σκηνή. Στο πλευρό του όπως πάντα το δυνατό του όπλο Εμινέ.

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας φορά συνειδητά θαλασσί σύνολο καθώς είναι το χρώμα της ειρήνης.  Παρακολουθεί στοϊκά την  - γνωστή και μη εξαιρετέα - επιθετική του ρητορική.

Παρά τους λεονταρισμούς, η Τουρκία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού όλοι βάλουν εναντίον της.  Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος συναντήθηκε χτες στο περιθώριο της Υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον επέκρινε για την αγορά των πυραύλων S-400 από τη Ρωσία.

Το γεράκι της Τουρκικής διπλωματίας εμφανίστηκε  με κομμένα τα φτερά και με εμφανή διάθεση αποκλιμάκωσης της έντασης , στο ημίωρο τετ α τετ που είχε με τον Νίκο Κοτζιά. Ωστόσο και πάλι απέφυγε να δεσμευτεί για την τύχη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top