Γιώργος Μπαλταδώρος: Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας στην κηδεία του Σμηναγού

Θρήνος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι

Αύριο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που έχασε χθες την ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη βορειοανατολικά της Σκύρου.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας στην κηδεία

Η κηδεία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού, το Μορφοβούνι Καρδίτσας. Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σήμερα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε το σπίτι του άτυχου σμηναγού στην Αθήνα και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης το Μορφοβούνι Καρδίτσας θρηνεί την απώλεια του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους.

 Επιμελέστατος μαθητής, σύγχρονος ήρωας

«Ήταν επιμελέστατος ως μαθητής με μεγάλο πάθος για τη ζωή και τη δουλειά του, ο Γιώργος» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Τσιαντής. Επισημαίνει ακόμα πως ήταν καλός οικογενειάρχης με μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια του.

«Είναι για μας ένας σύγχρονος ήρωας που θυσίασε τη ζωή του για την πατρίδα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν» σημειώνει ο κ. Τσιαντής.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μιλούν για έναν έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top