Καταγγελία εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Μας πιέζουν και μας εκφοβίζουν να καταθέσουμε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη»

Ο σύλλογος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει τη Γενική Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

Ο σύλλογος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει τη Γενική Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ότι μεθοδεύει πολιτικές διώξεις. Επικαλούνται μάλιστα μαρτυρία συναδέλφου τους, που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού.

Ο εργαζόμενος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει πως υπέστη πιέσεις να καταθέσει εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η στάση των ειδικών επιθεωρητών, η οποία ήταν διαρκής, παρατεταμένη και άκαμπτη, κυριολεκτικά με τρόμαξε επί προσωπικού, με εξουθένωσε απολύτως και το μόνο που ένιωθα εν τέλει ήταν φόβος, τάση παράδοσης σε αυτά που μου ζητούσαν οι ειδικοί επιθεωρητές καθώς και έντονη τάση άμεσης φυγής από τον χώρο. Έτσι, εν τέλει υπέγραψα ό,τι οι ειδικοί επιθεωρητές συνέταξαν και έφυγα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Ο κύριος Πολάκης και η γενική επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να κατασκευάσουν πολιτική δίωξη κατά πολιτικών τους αντιπάλων. Μετέρχονται μέσα που καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου. Εκβιάστηκε για να ψευδομαρτυρήσει εναντίον του κυρίου Γεωργιάδη», λέει ο Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝ,  Σταμάτης Πούλης.

Γενική Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης: «Εκτελούμε εντολές της Δικαιοσύνης»

Οι επιθεωρητές εκτελούν εντολές του εισαγγελέα και όχι της ίδιας, δηλώνει από την άλλη πλευρά η επικεφαλής τους Μαρία Παπασπύρου:  «Οι επιθεωρητές είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι συγκροτούν μικτό κλιμάκιο που αναφέρεται στον εισαγγελέα διαφθοράς. Από αυτόν παίρνουν παραγγελία, και αυτόν ενημερώνουν».

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να είναι έτοιμο το συμπληρωματικό πόρισμα για την υπόθεση. Καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top