«Όχι» Λοβέρδου στην προανακριτική για Novartis: Δε νομιμοποιώ το φιάσκο και την πλεκτάνη

Με επιστολή κάνει λόγο για «δολοφονία χαρακτήρων»

Novartis: Όχι Λοβέρδου στην κλήτευση της προανακριτικής

«Όχι» στην πρόσκληση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος με μία επιστολή-κόλαφο στην οποία κάνει λόγο ια «δολοφονία χαρακτήρων» και μετατροπή της Επιτροπής σε «κωμικοτραγικό δήθεν δικαστικό συμβούλιο».

«Το θλιβερό προνόμιο της συμμετοχής στην πλεκτάνη σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων και δολοφονίας χαρακτήρων ανήκει αποκλειστικά στα μέλη της συμμορίας που την οργάνωσαν και σε όλους όσοι αποδέχονται να παίξουν ρόλο κομπάρσο» αναφέρει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος επιτίθεται στην επιτροπή για την άρνησή της να καλέσει τους «κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες» και μιλά για «ξεκάθαρη βούληση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και αμέσως μετά να κουκουλώσει την υπόθεση».

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κι εγώ ταχθήκαμε υπέρ μιας Επιτροπής που θα λειτουργούσε δημόσια, χωρίς παραγραφές, με εξέταση όλων των μαρτύρων, κουκουλοφόρων και μη, αλλά και με την εξέταση όλων των υπόλοιπων στοιχείων. Σε μια τέτοια Επιτροπή προφανώς και θα ήμουν παρών, προκειμένου αφενός να παράσχω κάθε αναγκαία διευκρίνιση κι αφετέρου να καταρρίψω τις αθλιότητες των κουκουλοφόρων και των καθοδηγητών τους. Όμως αυτή την Επιτροπή δεν την θέλετε. Την απορρίψατε. Και αποδεχτήκατε τη λογική "κουκούλα στους ψευδομάρτυρες, κουκούλα και στην έρευνα"» τονίζει στη συνέχεια, σημειώνοντας πως σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα είχε αντίρρηση να δώσει το παρών.

«Αντιλαμβάνεται κάθε λογικός άνθρωπος, πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου ένα τέτοιο φιάσκο» καταλήγει ο ίδιος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top