Κ. Μακρή: Χλιαρή η αντίδραση της Βουλής στη μομφή ότι υπάρχουν βουλευτές πράκτορες των Τούρκων

«Αυτά που είπαν δεν είχαν προηγούμενο και ξεπερνούν τα όρια του μίσους και του διχασμού»

«Στα μαλακά» έπεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα υβριστικά τους σχόλια προς τον μουσουλμάνο βουλευτή, Μουσταφά.

Διαβάστε επίσης: «Στα μαλακά» έπεσαν ο αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα υβριστικά σχόλια προς μουσουλμάνο βουλευτή

Όπως αναλύει η Κάτια Μακρή  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, μπορεί οι ποινές να είναι ελαφρές, όμως και οι μουσουλμάνοι βουλευτές, δεν έχουν πάρει καμία πρωτοβουλία υπέρ των φυλακισμένων ελλήνων στρατιωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η κυρία Μακρή: «Όπως είπε ο κύριος ο Βούτσης όταν τους παρέπεμπε, αυτά που είπαν δεν είχαν προηγούμενο και ξεπερνούν τα όρια του μίσους και του διχασμού. Το αναμενόμενο ήταν να επιβληθούν πολύ αυστηρές ποινές, ωστόσο οι βουλευτές της Χ.Α έπεσαν στα μαλακά».

Πρόσθεσε σχετικά η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star: «Εδώ και μια εβδομάδα όμως συζητάμε για 4 μουσουλμάνους βουλευτές που βάλλονται ότι  είναι Τούρκοι πράκτορες. Πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό, ωστόσο ούτε οι ίδιοι ούτε οι συνάδελφοί τους δεν έχουν αντιδράσει σθεναρά».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή: «Ίσως δεν θέλουν  να καταστήσουν τη Χ.Α συνομιλητή τους, όμως δεν γίνεται μια τέτοια μομφή να μένει αναπάντητη, ούτε από τους ίδιους, ούτε από τη Βουλή».

 

 

Δείτε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top