Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μαξίμου - Με τα γεγονότα στην Τούμπα ξεκίνησε ο διάλογος

Προβληματισμένοι εμφανίστηκαν ο Πρωθυπουργός και ο επικεφαλής του Ποταμιού

Ο Τσίπρας υποδέχθηκε τον Σταύρο Θεοδωράκη

Γύρω από τις εξελίξεις με το ποδόσφαιρο περιστράφηκε ο διάλογος που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την έναρξη της συνάντησης τους, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης: Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι «πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτός ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κοπεί και πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να αγνοήσουμε το πολιτικό κόστος». Παράλληλα σημείωσε την αποφασιστικότητα και τη βούληση του να προχωρήσει.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «αν δεν βάλουμε αυστηρούς κανόνες, αυστηρούς νόμους, αν δεν κόψουμε κεφάλια, θα παραδινόμαστε συνέχεια σ΄ αυτές τις συμπεριφορές, σε αυτούς τους ανθρώπους».

Ειδικότερα, με την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε ότι ήρθε για τα εθνικά θέματα, με τον κ. Τσίπρα να συμπληρώνει: «Η μπάλα στην επικαιρότητα» και τον επικεφαλής του Ποταμιού να συνεχίζει: «Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε και για τα ποδοσφαιρικά, εννοώ η χώρα, το πολιτικό σύστημα, γιατί τα προβλήματα είναι παραπάνω από αυτά που μπορούν να γίνουν αποδεκτά».

«Πράγματι, είναι πολύ στενάχωρο αυτό», είναι πολύ δυσάρεστο», είπε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top