Κ. Μακρή: Αντί να εκπονήσουν σχέδιο στη Μάνδρα τσακώνονται στα συντρίμμια

To σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα απαράδεκτα επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τα απαράδεκτα επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης στη Μάνδρα σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

«Την ώρα που παίζανε μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο χτες, μια γυναίκα φώναζε “ντροπή» , «ντροπή». Κι εγώ απορώ: Δεν αισθάνονται καμια ντροπή που αντί να ομονοήσουν και να δουν όλοι μαζί πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, σκοτώνονται πάνω στα συντρίμμια;».

Πρόσθεσε η Κ. Μακρή:

«Περιφερειακό συμβούλιο δεν έγινε. Δημοτικό συμβούλιο δεν έγινε , γιατι πλακώθηκαν οι σύμβουλοι. Μα πώς θα βγάλουν ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης της περιοχής, αν δεν μπορούν ούτε καν να συνεννοηθούν ανθρώπινα;»

Όπως επίσης ανέφερε η σχολιάστρια του Star,  στο μεταξύ πώς θα διανέμεται η βοήθεια ακόμη δεν το έχουν βρει, φτυάρια στον κόσμο δεν έχουν μοιράσει και κουβέρτες δεν έχουν δώσει, με τη λάσπη να τους πνίγει 8 μέρες.

Κατέληξε στο σχόλιό  της  η Κ. Μακρή:

«Κι αυτοί τι κάνουν; Τσακώνονται! Δηλαδή δεν μπόρεσαν ούτε να το αποτρέψου πριν συμβεί το κακό ούτε να το αντιμετωπίσουν αφού συνέβη. Μα τι τους θέλουμε τέτοιους τοπικούς άρχοντες ; Να τους καμαρώνουμε ;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top