Άμεση διαλεύκανση της επίθεσης στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Τσίπρας από τον Τόσκα

Καταδίκη από κυβέρνηση και κόμματα

Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης της επίθεσης με πυροβολισμούς κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ζήτησε  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε επικοινωνία του με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση  του Γραφείου Τύπου του πρωθυπoυργού καταδικάζεται απερίφραστα η «προβοκατόρικη επίθεση» έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Γεννηματά: Ως εδώ - Εμείς δεν φεύγουμε από τα γραφεία μας   

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του κόμματος Φώφη  Γεννηματά ανέφερε για την επίθεση:

«Ως εδώ. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει» τόνισε η κ. Γεννηματά που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός. « Ήταν εκεί και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της βάρδιας των αστυνομικών. Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες. είπε. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχτεί επίθεση. Έχω ενημερώσει εδώ και ένα χρόνο τον πρωθυπουργό. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στον αρμόδιο υπουργό. Θα πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας».

Θεοδωράκης: Επικίνδυνα ανίκανος ο Τόσκας  

«Επικίνδυνα ανίκανος ο Ν.Τόσκας. Ζητώ την απομάκρυνσή του και την αντικατάστασή του από ένα υπεύθυνο πρόσωπο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ανέχεται τρομοκρατικές εγκληματικές πράξεις» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε επίσης: «Το πάρτι των πάσης φύσεως τρομοκρατών & εγκληματιών συνεχίζεται. Τον λογαριασμό όμως δεν πληρώνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο κ.Τόσκας αλλά η κοινωνία».

Καμίνης: Οι πυροβολισμοί προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα  

«Λίγες ημέρες πριν από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, οι πυροβολισμοί εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί, που έρχονται ως συνέχεια των σχεδόν καθημερινών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα κάθε πολίτη της χώρας. Είναι μία επίθεση καταδικαστέα, που για μία ακόμα φορά θέτει το ζήτημα των λίγων που επιδιώκουν να επιβληθούν με τη βία τους στους πολλούς. Δεν θα τα καταφέρουν γιατί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Είναι χρέος των αρχών, το συντομότερο δυνατό να συλληφθούν και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

ΝΔ: Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας

«Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ακόμα:  «Τρεις μόλις μέρες αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει».

Σε ανάρτηση επίσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει:  «Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top