Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Το τεστ αντανακλαστικών, το ρομπότ που χορεύει «Πυρρίχιο» και το αστείο για τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφίες και video από την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην 82η ΔΕΘ

Στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ ξεναγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών, συνομίλησε με τον κόσμο αλλά και με ρομπότ, έβγαλε φωτογραφίες ενώ δεν παρέλειψε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του και να κάνει ένα αστείο τρολάροντας τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ:

Στο σταντ των Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ μετέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη ΔΕΘ, παρουσία του πρύτανη Περικλή Μήτκα.

Όπως βλέπετε τόσο στις φώτο όσο και στο video από το thestival, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε το τεστ αντανακλαστικών στο μηχάνημα μέτρησης αντανακλαστικών, που παρουσιάστηκε από τους καθηγητές Λουκά Πέτρου, Ανδρέα Συμεωνίδη και δύο μέλη της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Παναγιώτου και τον Εμμανουήλ Τσαρδούλια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του μηχανήματος, ο κ. Μητσοτάκης έκανε πολύ καλό σκορ, πάνω από τον μέσο όρο για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκει. Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, έκανε σκορ μεγαλύτερο από εκείνο του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο ποίος έκανε χθες το ίδιο τεστ.

ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ «ΠΥΡΡΙΧΙΟ-ΣΕΡΑ»

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε και στο περίπτερο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μένοντας έκθαμβος από τις χορευτικές ικανότητες του ρομπότ του ΠΑΜΑΚ.

Συγκεκριμένα, το ρομπότ ξεκίνησε να χορεύει «Πυρρίχιο-Σέρρα», τον γνωστό χορό των Ποντίων, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το voria.gr.

ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του περιπτέρου του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού), θέλησε να κάνει πλάκα με τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι «αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;». Ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη, μιας κι αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League, πέφτοντας «θύμα» της άσημης Έστερσουντ.Στο τέλος, ο κ. Μητσοτάκης κανόνισε ένα φιλικό μπάσκετ.

ΤΑ DRONES ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εκτός των παραπάνω, ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να μάθει πληροφορίες για τα δύο drones που παρουσιάζονται στο περίπτερο της Αστυνομίας, ένα ηλεκτροκίνητο και ένα μηχανοκίνητο. Μέλη της νεοσύστατης (δημιουργήθηκε πριν 40 μέρες) Ομάδας Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη ότι η ΕΛΑΣ διαθέτει συνολικά 6 drones (3 ηλεκτρικά και 3 με βενζίνη) και για τις επιχειρήσεις στις οποίες παίρνουν μέρος. 

Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο περίπτερο της Αστυνομίας δύο κομάντο των Ενόπλων Δυνάμεων έκαναν καταρρίχηση με σχοινιά από τον παρακείμενο πύργο του ΟΤΕ και ο πρόεδρος της ΝΔ έστρεψε τα μάτια του ψηλά για να παρακολουθήσει τη θεαματική αυτή ενέργεια.

Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στο περίπτερο του νυχτερινού Ημιμαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Ο κ. Μητσοτάκης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του για το θεσμό, γράφτηκε στα 5χλμ. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Ημιμαραθωνίου που βρίσκονταν στο σημείο του δώρισαν μία μπλούζα με το όνομα Κυριάκος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top