Πώς προέκυψαν τα σενάρια για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Το αιχμηρό σχόλιο της ΝΔ: «Δεν θα γίνουμε σωτηρίας της κυβέρνησης»

Στα σενάρια σχετικά με πιθανή σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, με θέμα το χρέος και την προέλευσή τους στη  συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αναφέρθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα  Ζαχαρέα.

Όπως μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου από το Μέγαρο Μαξίμου, μια τέτοια σύσκεψη είναι ένα χαρτί στα χέρια του  Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν πρόκειται ο πρωθυπουργός  να το χρησιμοποιήσει τώρα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των συνόδων της ΕΕ  και του Eurogroup τον Ιούνιο.    

Στην παρούσα φάση πάντως,  η κυβέρνηση θα συνεχίζει να «πετάει το μπαλάκι»  στη ΝΔ, η οποία απαντά με αιχμηρά σχόλια, όπως τόνισε ο Νίκος Αρμένης.

Στελέχη της  αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο Star διαμηνύουν ότι η ΝΔ δεν θα γίνει «σανίδα σωτηρίας» της κυβέρνησης για το χρέος, την οποία κατηγορούν ότι «έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυτογελoιοποίησης». Όπως αναρωτιούνται χαρακτηριστικά,  «δηλαδή τι θέλουν,  να δώσει την λύση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η  κυβέρνηση να υποστηρίξει ότι έλυσε το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε;».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top