Το πασχαλινό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: "Να ευχηθούμε ότι η χώρα θα τα καταφέρει"

Τι δήλωσε από την Κέρκυρα

Το μήνυμα του Αλέκη Τσίπρα: "Να ευχηθούμε ότι η χώρα θα τ

Το δικό του μήνυμα έστειλε από την Κέρκυρα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την ημέρα του Πάσχα.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας, που προασπίζουν την εθνική της ακεραιότητα, τους γιατρούς, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, που έχουν ιερό καθήκον για το δημόσιο καλό και τους ναυτικούς, που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλο τον Ελληνισμό υγεία, ευτυχία και επιτυχία.  

Αναλυτικά, είπε:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον.

Πρώτα από όλα στα στρατευμένα νιάτα μας, άνδρες και γυναίκες, από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο και από τον Έβρο έως την Κρήτη, που υπηρετούν, προασπίζοντας την εθνική μας ακεραιότητα. Να τους ευχαριστήσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά.

Αλλά και σε όλους που αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον, είτε είναι αστυνομικοί, είτε γιατροί και νοσοκόμοι, νοσοκόμες στα δημόσια νοσοκομεία είτε είναι πυροσβέστες, άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπηρετούν το καθήκον για το δημόσιο καλό.

Να ευχηθούμε όμως και σε όσους είναι μακριά από τις οικογένειές τους για επαγγελματικούς λόγους, να ευχηθούμε στους ναυτικούς μας που βρίσκονται μακριά από τη χώρα και να ευχηθούμε γαλήνιες θάλασσες.

Αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό, διότι σήμερα είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.

Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική. Και να ευχηθούμε ότι αυτή η χώρα θα τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top