«Σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση» τόνισε ο Θεοδωράκης

Επίθεση στην κυβέρνηση - «Περιπαίζει τον ελληνικό λαό» υποστήριξε

«Σε κίνδυνο η  ευρωπαϊκή  πορεία της χώρας όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση» τόνισε ο Θεοδωράκης

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, υποστηρίζοντας  ότι διακινδυνεύει τη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, σε δηλώσεις του από την Αιτωλοακαρνανία, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία,

«Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά περιπαίζει τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είχε υποσχεθεί ότι αυτή η αξιολόγηση θα κλείσει άμεσα και τώρα πάμε από αναβολή σε αναβολή, διακινδυνεύοντας για άλλη μια φορά την ευρωπαϊκή μας πορεία και τα ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να ελαφρύνουν λίγο τη ζωή των Ελλήνων».

 «Χρειάζονται αποφάσεις, χρειάζεται ταχύτητα γιατί το συμφέρον του ελληνικού λαού δεν είναι οι συνεχείς αναβολές μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί στρατοί, μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί υπάλληλοι, μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί υπουργοί» τόνισε επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού.  

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος,  στο Μεσολόγγι, όπου απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας των σπουδαστών.  «Ζωή μπροστά. Και όπως λένε κάποιοι φίλοι μας να τα αλλάξετε όλα σε αυτή τη χώρα, χωρίς να τη γκρεμίσετε» ανέφερε και ευχήθηκε καλή τύχη στους σπουδαστές.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφθηκε το Αγρίνιο, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο δήμαρχος Αγρινίου ενημέρωσε το Σταύρο Θεοδωράκη για την αναγκαιότητα, όπως είπε, της κάθετης σύνδεσης της πόλης με την «Ιόνια Οδό» και ζήτησε τη βοήθεια του, προκειμένου να παραχωρηθεί κτήμα έκτασης 240 στρεμμάτων για να γίνει το επιχειρηματικό πάρκο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα που παράγει, είναι η Ελλάδα που θα βγει από τα μνημόνια και υπό αυτή την έννοια η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα επιχειρηματικό πάρκο κοντά στο Αγρίνιο δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει σύμφωνους», ενώ χαρακτήρισε «ζωτικό για την περιοχή» το αίτημα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την «Ιόνια Οδό».

Όπως  συμπλήρωσε,  «εάν δεν αναπτυχθούν περαιτέρω και οι περιοχές εκτός Αθηνών, αν δε δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της περιφέρειας να παράγουν και να παίρνουν προστιθέμενη αξία από το προϊόν τους, αυτές οι περιοχές θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η μόνη μας ελπίδα είναι η περιφέρεια να αναπτυχθεί με μεγάλα και τολμηρά έργα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top