«Φάμπρικα διορισμών» στα hot spot: Tι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

Το σχόλιο της Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!  Ό,τι συνέβαινε στη χώρα  και  συνέβαλε στην κατάσταση που βρισκόμαστε, γίνεται και τώρα» ανέφερε η σχολιάστρια του Star Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή τις αποκαλύψεις για διορισμούς στα hot spot εργαζομένων που δεν…  πήγαιναν καν σε αυτά.       

«Δηλαδή: Υπάλληλοι που προσελήφθησαν με άγνωστα κριτήρια, άλλος επειδή είχαν γνωστό, άλλοι επειδή ήταν στο κόμμα και για άλλη δουλειά από αυτή που κάνουν,  με συμπαιγνία κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης. Γιατι όλοι ήξεραν ότι αντί για τα hot spot τελικά τους χρησιμοποιούν οι δήμαρχοι,  με τη λογική να ξεγελάσουμε τους “κουτόφραγκους” δηλαδή τους ευρωπαίους που έδωσαν τα χρήματα μέσω ΕΣΠΑ  για να στελεχωθούν τα hot spot και τώρα μαθαίνουν ότι αυτά τα χρήματα πηγαίνουν αλλού».   

Όπως πρόσθεσε η δημοσιογράφος,  δυστυχώς είναι μια τυπική ιστορία ελληνικού δημοσίου που έχει βεβαίως και παρενέργειες:   «Η πρώτη είναι πως σήμερα στις Βρυξέλλες συζητήθηκε το θέμα αυτό και μάλλον θα μας ζητήσουν πίσω τα χρήματα του προγράμματος. Τα οποία θα επιστραφούν από τον κρατικό προϋπολογισμό,  δηλαδή από τούς φόρους μας».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Η  κατάσταση στα hot spot,  και από τα χιόνια  και από τις θολές προσλήψεις,   κινητοποιεί  τους Eυρωπαίους, οι οποίοι στέλνουν τον αρμόδιο επίτροπο στα νησιά, να δει την κατάσταση. O επίτροπος απλώς τυγχάνει να είναι Έλληνας , ο κ. Aβραμόπουλος, ο οποίος αλλάζει το πρόγραμμά του και αύριο η μεθαύριο θα πάει κατ αρχήν στο Bόρειο Αιγαίο για να δει από πρώτο χέρι ποια είναι η κατάσταση».  

Η Μάρα Ζαχαρέα υπενθύμισε από την πλευρά της ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα μπαίνει στο στόχαστρο των Ευρωπαίων για παρόμοιους λόγους  και επισήμανε  ότι αυτό που συνέβαινε επί όλων των κυβερνήσεων, συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα.     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top