Πολάκης μαινόμενος λόγω Guardian: Σε ποιον λέει «είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη»!

«Πάρτε το χαμπάρι, ο κύκλος σας έκλεισε» γράφει στο facebook

Πολάκης μαινόμενος λόγω Guardian: Σε ποιον λέει  «είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη»!

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μ.Γιαννακό για τα όσα δήλωσε στον Guardian, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα για την κατάσταση στην δημόσια υγεία στη χώρα μας εξαπέλυσε με το γνωστό του ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με την «μπάλα» να παίρνει και πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.      

«Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ, όχι στον Guardian, αλλά στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέματα και στοιχεία του 2012 (τότε ντε που προσκύναγες το Βενιζέλο και έγλειφες τον Άδωνη) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Στο ίδιο πνεύμα συνέχισε:   

«ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :

-Δεν σε πιστεύει κανείς πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, παρά μόνο το παρεάκι σου.

-Αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός.  

είχνει τον πανικό που έχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα είσαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;;) αλλά και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από ΚΕΕΛΠΝΟ  και την "αέρα" δανειοδότηση" από  τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια».

Καταλήγoντας, «προειδοποιεί» ο Παύλος Πολάκης:     

«ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: Έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας,  ότι γκρέμισαν οι προηγούμενοι με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανίζεις. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, χωρίς εσάς, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top