Καταγγελίες ΚΚΕ: Καλούσαν στο τηλέφωνο στελέχη τους και απαντούσαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία μέχρι στιγμής» υποστηρίζει ο ΟΤΕ σε ανακοίνωσή του

Το τηλεφωνικό κέντρο άλλων κομμάτων άκουγαν ότι καλούσαν από τα γραφεία του δικού τους κόμματος στον Περισσό, τα στελέχη του ΚΚΕ, όπως ανέφερε ο Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα!


Το τελευταίο διάστημα στελέχη του ΚΚΕ που καλούσαν στο τηλεφωνικό κέντρο, στον Περισσό, άκουγαν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να τους απαντά ο υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου : «ναι παρακαλώ, ΚΚΕ». Άκουγαν όμως και τις φωνές των υπεύθυνων τηλεφωνικών κέντρων άλλων κομμάτων: «Ναι το Ποτάμι εδώ», «ναι η Νέα Δημοκρατία», «ναι ΣΥΡΙΖΑ εδώ»!


Αλλά και όταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου, από το λεγόμενο «Σπίτι του Λαού», καλούσαν εξωτερική γραμμή, πολλές φορές τους έβγαινε γραμμή στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ ή το Ποτάμι.

Σήμερα κατήγγειλαν τις συνακροάσεις αυτές στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αλλά και στους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα και της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλησε με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να διερευνηθεί η υπόθεση χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά σοβαρές τις καταγγελίες. Κινητοποιήθηκαν η ΑΔΑΕ, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο ΟΤΕ.

Με αιχμές προς την κυβέρνηση, ΚΚΕ, Νέα Δημοκρατία αλλά και το Ποτάμι την καλούν να εγγυηθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών επικοινωνιών και να εξακριβώσει αν υπάρχουν παρακρατικές και σκοτεινές ενέργειες. Όπως υπενθύμισε ο Π. Μποτσαράκος, τέλη του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση τότε, είχε κάνει μεγάλο θέμα με καταγγελίες για υποκλοπές.

«Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία μέχρι στιγμής» υποστηρίζει ο ΟΤΕ σε ανακοίνωσή του

«Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία από τους μέχρι στιγμής ελέγχους» απαντά ο ΟΤΕ στις καταγγελίες του ΚΚΕ για οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του κόμματος στον Περισσό.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΟΤΕ δηλώνει συγκεκριμένα, πως έχει δοθεί εντολή για την άμεση τεχνική διερεύνηση, και από τους μέχρι στιγμής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Υποκλοπές" των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στον Περισσό καταγγέλλει το ΚΚΕ!

Κατεπείγουσα έρευνα της εισαγγελίας Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top