ΝΔ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το ΑΕΠ επειδή το γ΄ τρίμηνο το 2015 ήταν καταστροφικό

«Ας ρωτήσει τους 82.000 πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους τον Οκτώβριο και τα 2,4 εκ. συνταξιούχους που τους σφαγίασαν τις συντάξεις τους»

ΝΔ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το ΑΕΠ επειδή το γ΄ τρίμηνο το 2015 ήταν καταστροφικό

Τους «πανηγυρισμούς» του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου σχετικά με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ σχολίασε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.


«Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα στοιχεία του Α.Ε.Π. του γ’ τριμήνου του 2016. Μόνο που τα στοιχεία αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι το περυσινό γ’ τρίμηνο ήταν καταστροφικό.Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Κυβέρνηση Τσίπρα, στέγνωσε την αγορά σκουπίζοντας τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, έκανε εσωτερική στάση πληρωμών, έκλεισε τις τράπεζες, επέβαλε capital controls και υπέγραψε το αχρείαστο, 3ο Μνημόνιο, με μέτρα λιτότητας ύψους 9 δις ευρώ» επισημαίνει η ΝΔ.


Η ανακοίνωση της Πειραιώς καταλήγει:


«Επομένως, τα στοιχεία για αύξηση του Α.Ε.Π. το γ' τρίμηνο της φετινής χρονιάς δεν είναι για πανηγυρισμούς. Όσο για το “αποτύπωμα” της πολιτικής της στην κοινωνία, ας ρωτήσει η Κυβέρνηση τους 82.810 συμπολίτες μας που έχασαν τις δουλειές τους τον Οκτώβριο, τα 2.400.000 συνταξιούχους που είδαν κύριες και επικουρικές συντάξεις να σφαγιάζονται και το ΕΚΑΣ να καταργείται, τους χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που έβαλαν λουκέτο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top