Ο ανασχηματισμός δεν σώζει μια αποτυχημένη κυβέρνηση, σχολιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Οι αντιδράσεις από Φ. Γεννηματά, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων - Πρώτη ανάρτηση 23.16

Ο ανασχηματισμός δεν σώζει μια αποτυχημένη κυβέρνηση,  σχολιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης
«Κανένας ανασχηματισμός και καμιά αλλαγή προσώπων δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που είναι πολίτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη» δήλωσε προσερχόμενη σε πολιτική εκδήλωση στον Βόλο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τον επικείμενο – εκείνη την ώρα - κυβερνητικό ανασχηματισμό.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει απομακρυνθεί από την ελληνική κοινωνία και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ξεπεράσει τα αδιέξοδα που δημιουργεί» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ: Επικοινωνιακός ανασχηματισμός για την υλοποίηση αντιλαϊκών πολιτικών

«Πέρα από τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχει στόχο τη δημιουργία ενός σχήματος που, με μεγαλύτερη σταθερότητα και όσο δυνατόν λιγότερες ταλαντεύσεις, θα υλοποιεί μέχρι κεραίας τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις και τις δεσμεύσεις του 3ου μνημονίου» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

«Η επιδίωξη απόδοσης ευθυνών για τα αντιλαϊκά μέτρα, που προκάλεσαν γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση και οργή (π.χ. ασφαλιστικό), σε ορισμένα μόνο πρόσωπα και χειρισμούς, δεν πρέπει να κρύψουν την συνολική κυβερνητική ευθύνη και πολιτική, την οποία υπηρέτησαν με συνέπεια και τα συγκεκριμένα πρόσωπα» προσθέτει το ΚΚΕ.

Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας ξεπληρώνει χρέη

«Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους», σχολίασε το Ποτάμι για τον ανασχηματισμό της κυβένρησης.

«Ο κ. Τσίπρας, όμως, δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικο��ς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς», καταλήγει το Ποτάμι.
Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτικό χρόνο πλέον για πειραματισμούς
«Ευχόμαστε στην κυβέρνηση να βρει ένα φιλολαϊκό βηματισμό, ώστε να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, ρίχνοντας τα βάρη στους έχοντες και κατέχοντες. Αν πάλι, η πράξη δείξει ότι ο ανασχηματισμός, είναι αλλαγή ισορροπιών και όχι αλλαγή πολιτικής, αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της για τον ανασχηματισμό.
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτικό χρόνο πλέον για πειραματισμούς. Αν αποτύχει, το σχήμα αυτό, θα είναι το τελευταίο πριν τις εκλογ��ς» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top