Ακόμη και ο Πολύδωρας διαφώνησε με τον Παππά που επιμένει στις 4 άδειες !

Μίλησε για 7-8 άδειες που θα έδινε το ΕΣΡ αν γινόταν πρόεδρος

Ακόμη και ο Πολύδωρας διαφώνησε με τον Παππά που επιμένει στις 4 άδειες !

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παρά την «κατεδάφιση» του περιβόητου νόμου του από το Συμβούλιο της Επικρατείας επιμένει στον αριθμό των 4 τηλεοπτικών αδειών, όπως δήλωσε χθες το βράδυ στο Ε, εγείροντας ερωτήματα για το πού πραγματικά αποσκοπεί. Κι όλα αυτά μάλιστα την ίδια ώρα που καλεί την αντιπολίτευση σε συναίνεση, με βάση την απόφαση του ΣτΕ.


Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ακόμη και ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την προοπτική της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΕΣΡ, δήλωσε στον Alpha 989 και στον Σπύρο Χαριτάτο ότι διαφωνεί με τις 4 άδειες, μιλώντας μάλιστα για «7-8 άδειες βεβαίως».


«Εγώ πήρα θέση υποστηρίζοντας την ιδέα της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Δεν υποστηρίζω δηλαδή κάθε λεπτομέρεια του νόμου (Παππά). Συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣΤΕ, είπα. Να έρθουν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, να βάλω μπροστά την διαγωνιστική διαδικασία και να λειτουργήσουν με συναίνεση αμέσως. Να δοθούν 7-8 άδειες βεβαίως» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Πολύδωρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολύδωρας: Το τηλεφώνημα και η συγγνώμη Τσίπρα- «Ανόητη η τακτική της ΝΔ»

Θέλει συναίνεση για το ΕΣΡ, όμως επιμένει στις 4 τηλεοπτικές άδειες ο Ν. Παππάς!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top