Κουρουμπλής: Εγκληματικό για τη χώρα να πάμε τώρα σε εκλογές - Aποκλείει εξελίξεις λόγω ΣτΕ

Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό

Την πλήρη διαφωνία του με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Σκάι και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.


«Θα ήταν εγκληματικό για τη χώρα να πάει τώρα σε εκλογές» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών ενώ σε άλλο σημείο ήταν κα��ηγορηματικός στην πρόβλεψή του, τονίζοντας ότι «δεν θα πάμε σε εκλογές», αποκλείοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (λόγω ΣτΕ και άλλων ζητημάτων).


Σχετικά με τον ανασχηματισμό, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι είναι απόλυτο δικαίωμα του πρωθυπουργού να αποφασίσει την ώρα εκκίνησης της κυβερνητικής προσπάθειας και τα πρόσωπα, ενώ δήλωσε με.. νόημα ότι «κανενός η θέση δεν είναι μόνιμη».


Ο υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε αιχμές για την στάση της αντιπολίτευσης και ειδικά της αξιωματικής στο ζήτημα της ρύθμισης του χρέους και υποστήριξε ότι δεν βλέπει να υπάρχει ενιαίο μέτωπο μεταξύ των κομμάτων για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Θα περίμενα ο κ. Μητσοτάκης να ταυτιστεί με την κυβέρνηση και να βγει να πει ότι η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top