Καρανίκας: Ποιος είναι ο μισθός του; Τι λέει για τις υπερωρίες που πήρε

Κάνει λόγω για άδικη στοχοποίηση - Πρώτη ανάρτηση: 09:17

Καρανίκας: Ποιος είναι ο μισθός του; Τι λέει για τις υπερωρίες που πήρε

​Το… παράπονό του έβγαλε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Ν. Καρανίκας, στον Μ. Φουρθιώτη και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ισχυριζόμενος πως έχει στοχοποιηθεί και δέχεται άδικη επίθεση τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και στα social media.

Με αφορμή λοιπόν την είδηση πως οι υπάλληλοι στο Γραφείο του Πρωθυπουργού πήραν για το μήνα Απρίλιο το ποσό των 10.000 ευρώ για υπερωριακή εργασία, ο Ν. Καρανίκας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Οι υπερωρίες του μηνός Απριλίου για τις οποίες δέχομαι την επίθεση δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ. Το πόσο των 8.700 ευρώ αφορούν σε υπερωριακή απασχόληση του μηνός Απριλίου, για όλους τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού. Κάποιοι απομόνωσαν το ποσό και έβαλαν τίτλο ''10.000 ευρώ για υπερωρίες παίρνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας". Είναι σαφές ότι με έχουν στοχοποιήσει», είπε και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή που επελέγην για τη θέση του ειδικού συμβούλου, έχω στοχοποιηθεί. Έχουν, κατά καιρούς, γραφτεί πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ δέχομαι στοχοποιημένες επιθέσεις και από τα social media».

Όσο για το μηνιαίο μισθό που παίρνει για τις συμβουλές που παρέχει στον κολλητό του Α. Τσίπρα, ο Ν. Καρανίκας εξηγεί:

«Είμαι μετακλητός υπάλληλος στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού. Η μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από τη νομοθεσία. Η μηνιαία αμοιβή μου είναι 1.600 ευρώ μεικτά, δηλαδή οι καθαρές μου αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ τον μήνα».

Διαβάστε επίσης:

Η Ραχήλ απαντά στον Καρανίκα: «Έχει προβλήματα, όπως και ο Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του»

Talk of the Μαξίμου o Καρανίκας! Τα 2 σενάρια για το μέλλον του φαν της Μενεγάκη

Δίνει SHOW o Καρανίκας! «Τι θα πει αξιοκρατία; Σαφώς και μου ��ρέσει η Μενεγάκη»

«Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου». Τάδε έφη ο νέος σύμβουλος του πρωθυπουργού

Ανυπότακτος για την πατρίδα, αλλά υποτάχθηκε στη… Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top