Από γκάφα σε γκάφα ο Αλεξιάδης: Υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ σε… δραχμές!

Άντε τώρα να πείσει ότι τα «χειρότερα» δεν έρχονται!

Από γκάφα σε γκάφα ο Αλεξιάδης: Υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ σε…  δραχμές!
Δεν ήταν φαίνεται η τυχερή του μέρα σήμερα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Αφού αρχικά προκάλεσε η αίσθηση η αναφορά του στη Βουλή ότι «τα χειρότερα έρχονται» (!), στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» των όσων είπε, σε συνέντευξή του στον Real Fm , αλλά και σε δήλωσή του αργότερα.
Μόνο που με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, έκανε τα πράγματα χειρότερα, αφού υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ, στην περίπτωση των οικοδομικών συνεταιρισμών, σε εκατοντάδες χιλιάδες… δραχμές!
Αναφέρει επακριβώς για το ζήτημα:
«Η συγκεκριμένη φράση, αφορούσε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, όπου οι πρόεδροί τους έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες χρεώσεις από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ (ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών) και τα επακόλουθα των χρεώσεων αυτών».
Άντε τώρα να πείσει ο κ. Αλεξιάδης ότι στα «χειρότερα» που έρχονται (σύμφωνα με τα όσα είπε στη Βουλή) ή δεν έρχονται (σύμφωνα με όσα υποστήριξε λίγες ώρες αργότερα) δεν περιλαμβάνεται και ο εφιάλτης του grexit που είδαμε και πάθαμε ως χώρα να αποφύγουμε να γίνει πραγματικότητα, το καλοκαίρι που πέρασε…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top