Βάζει νερό στο κρασί του ο Καμμένος: Επιμένει για παραίτηση Μουζάλα αλλά… το βλέπουμε από Τρίτη

Τονίζει ότι στηρίζει την κυβέρνηση – Αιχμές για εθνομηδενιστές που «βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας»

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας είναι δεδομένη, δεν υπάρχει όμως ψήφος εμπιστοσύνης για τον κ. Μουζάλα» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέμεινε στην απαίτησή του για παραίτηση του κ. Μουζάλα, ωστόσο έδειξε να βάζ��ι νερό στο κρασί του καθώς από το «εδώ και τώρα» πέρασε στο… από βδομάδα και βλέπουμε! Έτσι, οι εξελίξεις για το κυβερνητικό «θρίλερ» παίρνουν παράταση μέχρι την Τρίτη, με τον κ. Καμμένο πάντως να αφήνει ανοικτό το παράθυρο αποχώρησης από την κυβέρνηση αλλά χωρίς να άρει τη στήριξή του σε αυτή.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό και εγώ ξεκινώ την αποστολή μου στις ΗΠΑ αύριο» επεσήμανε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, κάνοντας λόγο για άριστη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι πιστοί απόλυτα σε αυτά που είπαμε, θέτοντας ξεκάθαρα το θέμα της στήριξης με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση μέχρι τέλους και το τέλος της τετραετίας, επιμένουμε στ��ς πρωτοβουλίες που θα πάρει ο πρωθυπουργός, σε συνεννόηση και μαζί μας, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες» πρόσθεσε.

«Αυτή η κυβέρνηση στηρίζει την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όποια άλλη φωνή ακούγεται δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Απέναντι σε αυτούς εμείς βάζουμε την ξεκάθαρη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη ότι η εθνική γραμμή στο ζήτημα των Σκοπίων δεν αλλάζει».

Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές για εθνομηδενιστές και «φαντάσματα του παρελθόντος» που -με αφορμή τη δήλωση του κ. Μουζάλα- «βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας», αναφερόμενος στο Γιώργο Παπανδρέου και τη Μαρία Ρεπούση που τάχθηκαν υπέρ του Γιάννη Μουζάλα.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα να ακουστούν ονόματα και επίθετα από τις λίστες που έκρυβαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος και η ώρα να ακουστούν αλήθειες για τα θέματα διαπλοκής στη Δικαιοσύνη».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο προγραμματισμός του κ. Μουζάλα για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο «τρέχει» κανονικά και την ερχόμενη Δευτέρα στις 18.00 είναι προγραμματισμένο να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 12 βουλευτές της ΝΔ με θέμα «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δράσης για την Μετανάστευση και έκθεση προόδου για την Ελλάδα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top