Και δεύτερη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Μουζάλα μέσα σε λίγες ώρες – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ

Με αφορμή την δήλωση του για τα Σκόπια και την Μακεδονία

Και δεύτερη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Μουζάλα μέσα σε λίγες ώρες – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ

​Με… τρεις γραμμές ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προσπαθεί να «μαζέψει» την δήλωση για τα Σκόπια και την Μακεδονία που έκανε το βράδυ της Τρίτης στον ΣΚΑΙ και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Αν και ο κ.Μουζάλας, μόλις ενημερώθηκε για την πολιτική "θύελλα" που σήκωσε στο διαδίκτυο, ζήτησε μέσω του "Athina 9.84" συγγνώμη, παραδεχόμενος ότι έκανε "γκάφα", όταν είδε τις αντιδράσεις να μεγαλώνουν και τις φωνές εναντίον του να πυκνώνουν προχώρησε και σε δεύτερη συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, -κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τζίμα-, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, προσπαθώντας έτσι να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Εν τω μεταξύ, μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να στηρίζει τον κ.Μουζάλα, ωστόσο οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση είναι πολλές, με τη ΝΔ να ζητά την παραίτηση του υπουργού. Παράλληλα και ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον κ.Μουζάλα να παραιτηθεί, γεγονός που όπως φαίνεται θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις.

Δείτε επίσης:

ΣΕΙΣΜΟΣ-Ο Μουζάλας αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια και μετά ζήτησε συγγνώμη-ΝΔ:Παραιτήσου

«Μουζάλα παραιτήσου ΤΩΡΑ» - Λένε Έλληνες της Αμερικής

ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-Ο Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Μουζάλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top