Λάβρος ο Λεβέντης κατά Τσίπρα: «Κάνει το λιοντάρι αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται»

Τον κατηγόρησε ότι παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα στο εσωτερικό

​Επίθ��ση εναντίον του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης στην πρωινή εκπομπή του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός κάνει το λιοντάρι, αλλά στο τέλος… ξεβρακώνεται».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να κλείσει, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει από τη Βουλή τα απαραίτητα μέτρα.

«Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας αλλά οι βουλευτές του θα αντιδράσουν», δήλωσε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι οι δανειστές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους και αναφερόμενος στο Συμβούλιο των Πολιτικών αρχηγών τόνισε πως έξι ώρες μετά την πρότασή του για Οικουμενική, η Φ. Γεννηματά προσχώρησε στην άποψή του.

«Τους παρακάλεσα να συζητήσουμε για τα οικονομικά έστω και μετά από ένα δεκαήμερο και να βάλουμε κόκκινες γραμμές ως συμβούλιο αρχηγών», είπε.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε καιτο… τιτίβισμα του Ντ. Τουσκ για τα κλειστά σύνορα, τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάζει ψευδή εικόνα στο εσωτερικό.

Τέλος, εκτίμησε πως η Α. Μέρκελ θα βοηθήσει τη χώρα μας στο προσφυγικό και μετά τη συμφωνία, η κατά��ταση θα εξομαλυνθεί.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top