Πυρά Μα��ίμου για τον υποτιθέμενο αποκλεισμό της Ελλάδας απ'την χρηματοδότηση της Κομισιόν

"Αμαυρώνουν συνειδητά την εικόνα της χώρας λόγω μένους κατά της κυβέρνησης"

Πυρά Μαξίμου για τον υπο��ιθέμενο αποκλεισμό της Ελλάδας απ

​Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσαν δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στην έκτακτη ενίσχυση της Κομισιόν ύψους 700 εκατ. ευρώ για το προσφυγικό, κάνοντας λόγο για «αποκλεισμό των ελληνικών αρχών» από την εν λόγω χρηματοδότηση.

«Αμαυρώνουν συνειδητά την εικόνα της χώρας μας, προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης» τονίζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Η αφρόκρεμα της ελληνικής "ενημέρωσης", αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μη όντος ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ζώνη Σένγκεν, αυτοί που κινδύνευσαν με αποκλεισμό από τις ενημερώσεις του ΔΝΤ για παραποίηση δηλώσεων της διευθύντριάς του, αυτοί, σήμερα, παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης, και αμαυρώνουν συνειδητά την εικόνα της χώρας μας προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης. Ευτυχώς για τη χώρα, θα διαψευστούν άλλη μια φορά. Για το αν θα μάθουν, όμως, ποτέ, διατηρούμε τις αμφιβολίες μας», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, παραθέτοντας σχετικά κείμενα στα αγγλικά, λέγοντας ειρωνικά «Και επειδή από δημοσιογραφική δεοντολογία μπορεί να μη γνωρίζουν, αλλά αγγλικά σίγουρα θα γνωρίζουν».

maximou.jpg

maximou2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top