«Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου». Τάδε έφη ο νέος σύμβουλος του πρωθυπουργού

Η Μενεγάκη,ο Τσίπρας,οι δίδυμοι πύρ��οι,το πιλάφι και τα μπουτάκια... του Καρανίκα

«Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου». Τάδε έφη ο νέος σύμβουλος του πρωθυπουργού

Μεγάλη φίρμα έγινε μέσα σε ένα βράδυ ο νεοδιορισθείς σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. Ο πρώην σερβιτόρος, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αλλά ζει στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο λόγω των περίεργων αναρτήσεων που έχει στο παρελθόν σε blogs και twitter!

Αν και είναι... Καρκίνος στο ζώδιο, αφού όπως γράφει στο Facebook γεννήθηκε στις 7 Ιούλιου 1969, η συμπεριφορά του μάλλον Δίδυμο θυμίζει, αφού μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για άτομο με…. δύο πρόσωπα! Από τη μια εμφανίζεται ως σκληροπυρηνικός υποστηρικτής του Έλληνα πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη είναι μεγάλος φαν της ...Ελένης Μενεγάκη! Τη μια στιγμή ανεβάζει φωτογραφίες με ...πιλάφι και μπουτάκια-φτερούγες, την άλλη στιγμή αναρτά τον Αλέξη Τσίπρα, την Βουλή και νόστιμα γλυκάκια!

Ωστόσο, το γεγονός που προκαλεί ΣΟΚ είναι ότι μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Νίκος Καρανίκας χαρακτήριζε «έργο τέχνης» την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ!

Το 2011, με αφορμή τα 10 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου ο κύριος Καρανίκας είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Πριν δω στην οθόνη της TV , στις 11/9/01, τον άνθρωπο-θύμα, είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων ως ...έργο τέχνης – καταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Τα σημεία – σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες (όποιοι κι αν είναι), δίνουν πολιτικό συμβολισμό στο χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη κι ας μην άφησαν προκήρυξη. Οι δίδυμοι πύργοι: παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος. Το Πεντάγωνο: εργαστήρι του μιλιταρισμού, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Το Υπουργείο Εξωτερικών: Στρατηγείο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των USA. Ο Λευκός Οίκος (ως πρόθεση): Κέντρο διαχείρισης του κρατικού μηχανισμού και συνέταιρος του ιδιωτικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών».

Δείτε στο word που ακολουθεί όλο το άρθρο του

BLOG.docxBLOG.docx

Δείτε επίσης:

Ένας αδιόριστος εκπαιδευτικός - σερβιτόρος και αντιρρησίας συνείδησης σύμβουλος του Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΦΩΤΟ από το προφίλ του Καρανίκα σε facebook twitter

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top