Εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία πήγαν να δουν τον Χουλιαράκη, δεν τους άφησαν και έγινε ΧΑΜΟΣ

Ένταση ανάμεσα σε μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν και ΜΑΤ-ΒΙΝΤΕΟ

​«Το σ��σε» έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα σε μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και τα ΜΑΤ.

Φωνές, συνθήματα, ένταση και... σπρωξιές έδιναν και έπαιρναν έξω από το υπουργείο, γιατί τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν ζητούσαν να δουν τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος ... δεν μπορούσε να τους συναντήσει.

Τα αίματα άναψαν όταν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του κτιρίου κατέβασαν τα ρολά του κτιρίου. Ορισμένα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν άρχισαν να χτυπούν τα ρολά και ακολούθησε η παρέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ, που έκανε χρήση χημικών για να απωθήσει τους διαδηλωτές.

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, έκαναν κατάληψη στο κτίριο του Υπουργείου Υγείας, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εθνικό σύστημα υγείας. Σύμφωνα με τους εργαζομένους, η κατάληψη ήταν συμβολική, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το «οριακό σημείο» που έχει φτάσει η κατάσταση στα νοσοκομεία, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης, υποστηρίζοντας ότι «με αυτή την κατάσταση κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top