Περίμεναν τον Πολάκη να απαντήσει σε ερώτηση και αυτός έπινε φραπέ στο καφενείο της Βουλής!

Σκληρή ανακοίνωση από Μπαργιώτα.Αντέδρασαν Αποστόλου–Κεγκέρογλου-Κρεμαστινός

Περίμεναν τον Πολάκη να απαντήσει σε ερώτηση και αυτός έπινε φραπέ στο καφενείο της Βουλής!

Άναψαν τα αίματα στην Βουλή, όταν ενώ κάποιοι βουλευτές ανέμεναν απαντήσεις σε επίκαιρες ερωτήσεις από τον υπουργό Υγείας, κάποιος από τους 300 αποκάλυψε ότι ο κύριος Παύλος Πολάκης απουσιάζει από την αίθουσα, όχι λόγω φόρτου εργασίας, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά επειδή ήταν στο… καφενείο του Κοινοβουλίου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας ζήτησε απαντήσεις από τον κ.Πολάκη σε επίκαιρη ερώτησή του για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Ο υπουργός Υγείας δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Ολομέλεια, ενώ όταν ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός ανακοίνωσε στο Σώμα ότι ο κ.Πολάκης δεν θα απαντήσει στην ερώτηση, λόγω φόρτου εργασίας, παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου για να πει πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρισκόταν στο... καφενείο!!!

Η δήλωση του κ.Κεγκέρογλου προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Β.Αποστόλου.

«Δεν ��ίναι σωστό να υπάρχει λασπολογία εναντίον των υπουργών. Είναι αδιανόητο να λέγεται ότι είναι στο καφενείο οι υπουργοί που απουσιάζουν», είπε ο κ.Αποστόλου.

«Εγώ δεν λασπολογώ. Ο φόρτος εργασίας στο καφενείο είναι εμπαιγμός του Κοινοβουλίου» ανταπάντησε ο κ.Κεγκέρογλου.

«Πάντως το Προεδρείο της Βουλής δεν είναι αρμόδιο να κυνηγάει υπουργούς αν είναι εντός ή εκτός Βουλής» ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Κρεμαστινός.

Μετά από αυτά, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Κωνσταντίνος Μπαργιώτας εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, καταλογίζοντας στον κ.Πολάκη «περιφρόνηση στο Κοινοβούλιο», αφού -όπως αναφέρει- «φαίνεται πως για κάποιους ένας... φραπές στ�� κυλικείο της Βουλής είναι σημαντικότερος από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ακύρωσε τη συζήτηση της σημαντικής αυτής επίκαιρης ερώτησης, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ «άραξε κυριολεκτικά με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, απολαμβάνοντας τον φραπέ του».


Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.docxΚωνσταντίνος Μπαργιώτας.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top