O Βαρουφάκης συμβουλεύει τους Ιρλανδούς ενόψει εκλογών: Ψηφίστε τον δικό σας… ΣΥΡΙΖΑ!

«Στείλτε τον Νούναν σπίτι του» - Κατηγορεί τον Ιρλανδό ΥΠΟΙΚ ότι εμπόδισε την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους επειδή ο ίδιος απέτυχε

O Βαρουφάκης συμβουλεύει τους Ιρλανδούς ενόψει εκλογών: Ψηφίστε τον δικό σας… ΣΥΡΙΖΑ!

Να καταψηφίσουν την κυβέρνηση της χώρας τους και να στηρίξουν εναλλακτικές επιλογές, κατά της λιτότητας, καλεί τους Ιρλανδούς ο Γιάνης Βαρουφάκης ενόψει των εκλογών της 26ης Φεβρουαρίου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση της πολιτικής κίνησης Right2Change, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «υπάρχει μια συνωμοσία κατά των Ιρλανδών» και υποστήριξε πως στις εκλογές οι Ιρλανδοί «είτε θα συγχωρήσουν και θα νομιμοποιήσουν την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ιρλανδών από την κυβέρνηση και την βίαιη ΕΚΤ, είτε θα καταδικάσουν αυτούς που το έκαναν».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ιδρυτής του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 είπε στους Ιρλανδούς ότι έχουν την ευκαιρία να στείλουν τον Νούναν (Ιρλανδός ΥΠΟΙΚ) στο σπίτι του ενώ τόνισε ότι ο αγώνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχε ο ίδιος «ήταν ένας αγώνας και για τους Ιρλανδούς και εάν οι μετριοπαθείς μας προτάσεις επικρατούσαν, θα είχε δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την αναδιάρθρωση και του ιρλανδικού χρέους».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Νούναν ότι αντιτάχθηκε της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους επειδή προσπάθησε και αυτός το ίδιο για το ιρλανδικό χρέος και απέτυχε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top