Ο Καμμένος στο γραφείο του Μητσοτάκη – Τι συνέβη

Έγραψε άρθρο-ΚΟΛΑΦΟ για το προσφυγικό ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Καμμένος στο γραφείο του Μητσοτάκη – Τι συνέβη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό–μεταναστευτικό από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο κ.Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα, Παρασκευή στις 13:30, στο Γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα προστατέψει τον άνθρωπο και την ασφάλεια - Το Αιγαίο δεν θα γίνει η κερκόπορτα της Ελλάδας και της Ευρώπης

Εν τω μεταξύ, ο κ.Μητσοτάκης με άρθρο του στο περιοδικό «Πρακτορείο» χαρακτηρίζει την κατάσταση στο προσφυγικό εξαιρετικά κρίσιμη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση, την Ευρώπη, αλλά και την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, «αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις ιδεοληψίες της και να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που η ίδια ανέλαβε, ώστε να μην βγει η Ελλάδα από την ζώνη του Σένγκεν. Η Ευρώπη θα πρέπει επίσης να πεισθεί να εφαρμόσει ταχύτατα και αποτελεσματικά πολιτική χειροπιαστής αλληλεγγύης και στήριξης στην Ελλάδα. Και θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία για να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της».

«Η πρώτη και κύρια ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση. Εμείς, όπως πάντα, θα κάνουμε το εθνικό μας καθήκον. Με νηφαλιότητα, αλλά και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα. Το μήνυμά μου είναι σαφές: Θα προστατεύσουμε τον άνθρωπο, αλλά και την ασφάλειά μας. Τα νερά του Αιγαίου δεν θα γίνουν η κερκόπορτα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ούτε και προσβολή ��ια τον πολιτισμό μας που έχει στο κέντρο του το σεβασμό στον άνθρωπο» διαμηνύει ο κ.Μητσοτάκης.

Το άρθρο του προέδρου της ΝΔ στο Word που ακολουθεί:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.docxΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top