Καμμένος από τη Λέσβο: Ό,τι πιάνουμε στα χέρια μας το τελειώνουμε

«Στις 15 Φεβρουαρίου όλα τα hotspots της χώρας θα είναι έτοιμα»

Καμμένος από τη Λέσβο:  Ό,τι πιάνουμε στα χέρια μας το τελειώνουμε
«Στις 15 Φεβρουαρίου όλα τα hotspots της χώρας θα είναι έτοιμα» διαβεβαίωσε από τη Μυτιλήνη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

«Στις ‘Ενοπλες Δυνάμεις δεν έχουμε ευχές. Έχουμε εντολές που εκτελούνται. Και αυτήν τη στιγμή αποδεικνύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ότι το έργο που αναλαμβάνουν το βγάζουν σε πέρας. Από εμένα μέχρι και τον στρατιώτη τον τελευταίο θα δουλέψουμε σκληρά και αυτό που είπαμε να το κάνουμε θα το κάνουμε. Όλα τα hotspots θα είναι έτοιμα. Ό,τι πιάνουμε στα χέρια μας εμείς το τελειώνουμε» δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε και ότι τα hοtspots «θα είναι καλύτερα από ότι πιστεύουν κάποιοι ότι θα είναι».

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Κέντρο Καταγραφής και Πιστοποίησης Μεταναστών και Προσφύγων στη Μόρια, όπου ενημερώθηκε για τη δημιουργία ακόμη δύο σταθμών καταγραφής, με δυνατότητα ασφαλούς ταυτοποίησης συνολικά άλλων των 2.000 ανθρώπων την ημέρα.

Στον πρώτο σταθμό, οι εργασίες ολοκληρώνονται και αναμένεται να λειτουργήσει στις 15 Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας σε 3.000 την ημέρα, τον αριθμό των προσφύγων και των μεταναστών που μπορούν να καταγραφούν με πλήρη ασφάλεια. Στον δεύτερο σταθμό, συνολικά τον τέταρτο σταθμό καταγραφής, στο Κέντρο της Μόριας, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την άνοιξη

Όταν λειτουργήσει, θα φτάσει τις 4.000 συνολικά ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που θα μπορεί να διεκπεραιώνει καθημερινά το Κέντρο της Μόριας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top