Μαρία Δαμανάκη:Είναι νέα,όμορφη,και δεν έχει καμία σχέση με το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,αλλά με το ΠΟΤΑΜΙ!

Ποια είναι η δικηγορίνα που έχει προκαλέσει συζητήσεις

Μαρία Δαμανάκη:Είναι νέα,όμορφη,και δεν έχει καμία σχέση με το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,αλλά με το ΠΟΤΑΜΙ!

​Μόνο ίδιο χρώμα μαλλιών και ίδιο ονοματεπώνυμο έχει η Μαρία Δαμανάκη του Ποταμιού με την γνωστή φωνή του Πολυτεχνείου και πολιτικό. Κατά τα άλλα, οι δύο κυρίες δεν έχουν –εξωτερικά τουλάχιστον- καμία σχέση!

Η νεότερη Μαρία Δαμανάκη είναι το πρόσωπο που ξεχωρίζει στην αναδιαρθρωμένη Ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού που όρισε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

marias.jpg

Η Μαρία Δαμανάκη του Ποταμιού είναι μια νεαρή, πολύ όμορφη δικηγόρος από το Ηράκλειο. Στις τελευταίες εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Η έντονη και δυναμική παρουσία, που είχε το τελευταίο διάστημα στον προσυνεδριακό διάλογο του Κινήματος δεν πέρασε απαρατήρητη από τα «κεντρικά» της Σεβαστουπόλεως, γι’ αυτό και επελέγη να συμμετάσχει στην ομάδα του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Η κα Δαμανάκη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, αν και έχει ενεργή παρουσία στο Facebook, ποστάροντας αναρτήσεις για όλα τα hot θέματα της επικαιρότητας, η ίδια αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή!

Εκτός από την κα Δαμανάκη, στην ομάδα του Πολιτικού Σχεδιασμού συμμετέχουν ακόμη οι κυρίες Ζωή Αποστολοπούλου, Αθηνά Δρέττα και Αντιγόνη Λυμπεράκη, οι κύριοι Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Στρατής Μούγερ, Γιώργος Νικολετάκης, Γιάννης Παπανικολάου και Δημήτρης Τσιόδρας, καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Αμυράς, Χάρης Θεοχάρης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Μαυρωτάς.

Υπεν��υμίζουμε ότι η κα Δαμανάκη του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ μπήκε πολύ νέα στην Βουλή με το ΚΚΕ, στη συνέχεια έγινε πρόεδρος του Συνασπισμού και αργότερα μετακινήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, επί της διακυβέρνησης του οποίου διετέλεσε Επίτροπος Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

damanaki.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top